bara en massa trevligheter

HAHA herre

Kategori: Allmänt

Idag är det valborg hemma i svedala men ICKE här minsann! Firade dagen till ära med att skriva den värsta tentan i mitt livs historia! Haha alltså, de tre stackarna som ska läsa den måste ju tro att jag råkat gå och sätta mig i fel examinationsal. Jag satt, utan skoj, i tre timmar och ordbajsade ut alla engelska facktermer jag kunde komma på, i hopp om att beröra området de var ute efter.
JAJA, dags att ta tag i nästa ämne...!
 
Tröstmaten för dagen:
Den (enligt mina smaklökar) bästa vegburgaren, gjord på sötpotatis och massa annat gottigt, med karameliserad chillibanan och chévre. Gourme a la Dublin.
 

Tentatider

Kategori: Allmänt

Jag är nu mitt uppe i de "tuffaste" studietiderna och jag har fullt upp från 9 på morgonen till 9 på kvällen. Men jag klagar inte. Sålänge jag fixar tentorna utan ångest är det värt att nolifa ett par veckor eller tre.
I lördags, förrförrgår, hade vi första tentan inom Strategic Management. På två timmar krafsade jag ner 12 sidor inom områderna Evaluating potential strategies, Importance of vision and mission statements och Corporate Social Responsibility. För er som ville veta liksom. Men det gick utan problem, lite stressigt vare dock.

I övermorgon är det dags för Project Planning Techniques och på fredag Human Resource Management. Sen har jag mer än en vecka på mig att förbereda inför Global Business Environment. Sen är jag färdig!
Just nu är iallafall tre av sex ämnen avslutade!
Här satt jag och värmde upp för lördagstentan med något väldigt brittiskt, TOAST. Uäk.
 
 

Sista skoldagen

Kategori: Allmänt

Idag hade jag min sista föreläsning på Dublin Business School. Känns som det var igår vi hade den första, haha.
Kommer ihåg att jag satt i klassrummet och blev livrädd när Ann Masterson gick igenom kursplanen och allt som skulle göras under året...
Jag har haft världens bäst lärare, David Wallance, och väldens sämsta, Shaun Heyden. Jag har haft asjobbiga klasskamrater (franskar som håller aldrig tyst) och vissa jättebra (tyskar allihopa).
Jag har fått en ny syn på "låtsatsvaraöverklass"-svenskar som inte är positiv alls, och jag är mer än glad över att aldrig behöva se de flesta igen.
Nu har jag revision week innan tre intensiva tentaveckor sätter igång! Gogogo!