bara en massa trevligheter

Fint

Kategori: Allmänt

 
 

Min fina

Kategori: Allmänt

Idag är en konstig dag

Kategori: Allmänt

Inatt sov jag hemskast. Varje gång jag lyckades somna drömde jag att Julius var allvarligt brännskadad och att allt var mitt fel. Han låg i sin sjukhussäng som en liten mumie med små hål för ögonen.
Denna hemska natt har gjort denna tisdag väldigt deppig och trött. Om 45 minuter har jag en utbildning att hålla i, hoppas att jag inte låter lika grötig och trött då som jag gör nu.

Jag hoppas jag drömmer om lila enhörningar och världens bästa framtid inatt!

Kärlek till materiella ting

Kategori: Allmänt

Jag är väldigt bra på att fästa mig väldigt starkt vid vissa, för andra, oviktiga ting. Hemma i mitt rum hos mina föräldrar har jag två par silverfärgade metallpåfåglar. Dessa två var påväg att åka i soptunnan uppe hos mina svärföräldrar. Kärlek vid första ögonkastet. Dedär fåglarna är det absolut finaste jag har i mitt rum. Tror att de är några slags servetthållare egentligen.
Nu känner jag ett nytt kall. Jag är helt förälskad i tanken på att ha en stor dalahäst stående på lackhyllan i mitt rum. Ååh, så fint och mysigt. Och traditionellt.
Men efter mycket om och men har jag kommit fram till att dalahästar inte är det lättaste att få tag på. Om man inte vill betala över 4-500 riksdaler det vill säga..
 
Hjälp!
 

Allt ordnar sig

Kategori: Allmänt

Åh, vad glad jag är! Glad och lite rädd, men mest glad.
Igår fick vi besked om en lägenhet i Dublin som blir vår i augusti! Vi vet inte exakt vilken än, det pendlar mellan två stycken. En fin och en överdrivet fin.
Oavsett vilken det blir så ligger det mitt i "stan" och precis vid vattnet. 
Hur som helst så tar vi över lägenheten av tre svenskar som bor där nu.
(Anledningen till att vi inte vet vilken det blir är att de eventuellt ska flytta till den högra lägenheten i maj)
Det är bara jag och min klasskamrat Anna som flyttar in, så vi kommer ha huuur mycket utrymme som helst för alla som vill komma och hälsa på!
 

Dethära med att ha en blogg

Kategori: Allmänt

Jag har en hatkärlek till bloggar. Nu, under en långtråkig timma på praktiken, beslutade jag mig för att bli mer kärleksfull gentemot hela blogg-grejjen. Det är ju ganska kul ändå.
 
Lite update om vad som har hänt i mitt liv senaste tiden då. Kan väl egentligen sammanfattas som ingenting. Praktik på Cloetta om vardagarna varvas med tantjobb på helgerna. Det blir inte mycket mer än så för stunden. Alla små slantar som trillar in läggs i hög på sparkontot.
Men jag gillart ändå. Att vara en hamster i ett hjul. Kan inte direkt påstå att jag har det mest fantastiska privatliv för stunden, men hey, fritid kan jag ha senare i livet.
 
I juni blir jag färdig produktionslogistiker, sen ska jag sola, jobba, sola, äta glass, sola. Sen flyttar jag till regnigare breddgrader och fortsätter mina studier. Ska bli skönt att leva ett liv som en riktig student. Det vill säga att inte behöva jobba varje gång man är ledig.
 
Jajaja, whatever, nu ska jag och min hesa hals förbereda oss inför eftermiddagens telefonmöte.